dijous, 24 de setembre del 2009

Festa Major - 09


Com cada any el tercer diumenge de Setembre, marca la diada de la festa major.

El divendres día 18, seguint el programa establert, es va fer un sopar per la gent del poble, al estudi, una trentena d’assistents i molta animació.

Tot seguit es va projectar la pel•lícula: Un franco, 14 pesetas , dins el programa municipal “Cine a la fresca”, que enguany era dedicat a la emigració.

El dissabte dia 19 , es varen instal•lar dues carpes a la plaça, en previsió del mal temps, i varem fruir, primer del concurs de truites, i desprès del sopar per tothom, veient el Barça-At. de Madrid en una pantalla gegant, un puntàs en favor del Ivan, malgrat la qualitat no era la mes adient.

Tot seguit musica per ballar, de entrada el duet RUBEN’S de Tarragona, ens va oferir cançons d’ara i de sempre. Malgrat el fred, molta animació; EL ball del fanalet, el ball del sac i la Toia, que com sempre, no em va tocar, van posar fi a la seva actuació.

A partir de les 4 de la matinada, va començar la seva actuació el conjunt FAIK BAK, 5 joves del municipi, que amb molt d’encert varen tocar temes de Lax'n'Busto, Nirvana, Ace/Dece, ect. .Al més pur estil rockero. Per la seva joventut i l’ambient que es va crear, els hi augurem molt d’èxit en el futur.

Dia 20, diumenge, missa major, i desprès dels ramets de alfàbrega i la coca, concert a càrrec de les Musiques de Sort; Per tercer any consecutiu, aquestes simpàtiques mosses ens varen oferir el seu repertori de musica popular i alguna peça de clàssica, durant l’aperitiu.

I per aquest any ja s’ha acabat, el jovent d’Enviny com sempre ha estat generós en el seu esforç perquè la festa fos lluïda, i a fe de déu que ho han aconseguit.