dijous, 19 de maig de 2011

Nou horitzó educatiu: Recuperar l'Ética i l'esforç
Aquest es el títol del llibre que aquesta tarda ha presentat el Jesús Escales.

Avui, davant una vuitantena de persones, al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, el Jesús ens ha volgut ensenyar la seva opera prima.

La llarga experiència del Jesús, en el camp de la educació, l’ha portat a escriure aquest llibre que, segons ell mateix expressa, aporta candidat de conceptes útils, en un llenguatge planer i entenedor tal com es ell mateix.

La presentació ha estat encapçalada per Miquel Angel Gento Sostres, President del Centre Comarcal Lleidatà, fill de Sort, que ha fet un petit glossari de la vida del Jesús.

El llicenciat en Filologia Hispànica y Pedagog, Victor Millàn, amic del Jesús, que ha fet un repàs al llibre, dient que es mèrit i tasca del autor el afany de ser útil.

També ha assistit a la presentació el Director de l’Associació per a la Justícia social “Can Salaam”, Wolfang Striebinger, ciutadà alemany, que dedica els seus esforços a ajudar a la gent marginada del Raval, a traves del menjador social “El chiringuito de Dios”; Un tan per cent de la venda del llibre, anirà a parar a aquesta Associació.

A partir d’ara, intentarem gaudir amb la lectura d’aquest llibre del llicenciat i educador Jesús Escales, encara que per nosaltres seguirà sent el bon amic Jesús de Pey.

Abans de la presentació, s’ha guardat un minut de silenci, per la mort ahir d’en Francesc Rafel (Kiko), antic alcalde de Sort i propietari del restaurant “El Pigal” (Llesui).

Edita: Promociones y Publicaciones Universitarias, S.A.
(Diputación, 213, .- 08011,. Barcelona)